Svačim izazvana pozitiva

Bend Ničim izazvan na festivalu PozitivNI

Tako mi se ide negde, bilo gde… Više nismo u dilemi o kojem „gde“ je ekipa benda Ničim izazvan pevala jer su svoje odredište pronašli na najpozitivnijem festivalu u južnoj Srbiji! Oni će 1. juna hitovima ,,O tebi’’, ,,Trideset’’, ,,Da li želiš’’ dobro zagreajti Nišlije i upotpuniti AlternativNI dan.

Ovaj devetočlani bend osnovali su 2011. godine Bojan Gluvajić i Boris Bakalov. Odlučni da karijeru obeleže hitovima, snimaju singl ,,O tebi’’, koji je 2012. proglašen za singl godine na radio stanici B92, dok je na raznim radio i TV top listama osvajao prva mesta. Nakon toga, usledili su veoma uspešni singlovi ,,Bilo gde’’, ,,Živeti u prošlosti’’, ,,Glas’’, ,,Trideset’’. Aprila 2014. se konačno rodio i album prvenac ,,Ničim izazvan’’. Album je izazvao pozitivne reakcije publike, što je bendu omogućilo nastupe na mnogim festivalima širom regiona.

Već naredne 2015. Ničim izazvan predstavlja svoj drugi studijski album pod nazivom ,,Odlaziš?’’. Na ovom albumu se prvi put našla duetska pesma benda. Pesmu ,,Beskućnik’’ snimili su sa Darkom Rundekom, koji se u spotu našao u ulozi beskućnika.

Srećom oni nisu otišli! Poslednji album za sada snimili su prošle godine. Nazvan je ,,Aurora’’, a izlazio je gotovo mesec dana, singl po singl. Spotom za pesmu ,,Pusti ljubav’’ zaokružili su svoj treći studijski album.

Dobitnici MTV nagrade za najbolji bend u regionu, imali su već priliku da se predstave niškoj publici, a ove godine pozitivu će ponovo doneti u naš grad!

Zar nije muzika sve što nam treba, glase stihovi njihove pesme, a na ovogodišnjem festivalu PozitivNI svoju muziku podeliće sa nama. Vidimo se u Čairu, a do tada ostanite PozitivNI!