radosNI

Već pet godina smo PozitivNI i RadosNI.

Pozitiva uzrokuje radost, a ko se raduje lepše od dece?
Dečiji bioskop, radionice, animatori, horovi i bendovi usmeriće pozitivnu energiju u pravcu koji direktno vodi do osmeha najslađe, a istovremeno i najzahtevnije publike, naših mališana.
Lepo vreme u Čairu dodatno će ukrasiti sadržajni program koji će zasigurno odvojiti vaše najvoljenije od televizora i video igrica. Razni performeri, plesači, kao i cirkus biće tu samo iz jednog razloga, a taj razlog objedinjuje stotine malih srca da tog dana kucaju u radosnom ritmu.

Najmlađi za najmlađe, PozitivNI za Nišlije!
#radosNI #pozitivNI2019


alternativNI

Sa nama uvek postoji alternativa!

Treći dan festivala PozitivNI posvećen je modernoj umetnosti, pa će biti pravo mesto da saznate nešto više o street i body art-u, stripovima i grafitima, dok simultano uživate u alternativnom plesu, hip hopu ili džez baletu. Prošetajte do Čaira, provedite dan u prirodi i makar na kratko iskočite iz unapred planirane svakodnevice.
Kako bez muzike zabava ne bi bila potpuna, postarali smo se da ovogodišnji muzički program festivala ne bude ništa manje atraktivan od prošlogodišnjeg. Prethodni AlternativNI dan festivala PozitivNI Nišlije će pamtiti po nastupima mnogih muzičkih izvođača, među kojima su našli bendovi ,,IRIE FM“ i ,,Zemlja gruva!“.
Iako će spisak izvođača za ovogodišnji AlternativNIfestival ostati još kratko tajna, očekivana dobra atmosfera i naboj pozitivne energije već su zagarantovani.

1.jun, AlternativNI treći dan u parku Čair!
#alternativNI #pozitivNI

 

01.06.

01.06.

01.06.

01.06.