„Topli dani dobre vesti donose“

Bojana Vunturišević, srpska pevačica i tekstopisac, svoje hitove doneće na ovogodišnjem  festivalu PozitivNi, 1. juna, u okviru dana posvećenog alternativnoj umetnosti.

Javnosti je poznata kao nekadašnji član grupe ,,Svi na pod’’, gde je glavni vokal bila između 2007. i 2015. godine. Sa njima je izdala dva albuma, a solo karijeru pokreće 2017. godine. Marta 2017. je objavljivanjem solo singl ,,Kese etikete’’, koji danas broji milionske preglede na youtube-u, najavila je svoj prvi samostalni album ,,Daljine’’

Na albumu se našlo devet pesama i njime je osvojila nagradu za najboljeg novog izvođača 2018. godine. Album je privukao veliku pažnju publike drugačijim zvukom i „zaraznim“ hitovima, koji se dugo nije našao na našoj muzičkoj sceni. ,,Vetar u kosi’’, ,,Sada žurim’’, ,,Bes’’, ,,Daljine’’, samo su neke od pesama sa albuma. Video za pesmu ,,Noćni program’’ proglašen je za najbolji spot u 2017. godini.

Veliki koncert održala je u sali Amerikana Doma omladine u Beogradu, a sada je sve prisutnija na festivalima širom Srbije. Na najpozitivnijem street art festivalu u južnoj Srbiji Bojana će nastupiti po prvi put ove godine i svojim nesvakidašnjim šarmom upotpuniće našu alternativu.

To je taj osećaj kada znamo šta nas čeka uz pozitivne melodije pevačice savremene srpske pop scene. Vidimo se 1. juna u Čairu! Ostanite pozitivNI!