PozitivNI vam predstavljaju: Amy's House

Amy's House je tribute bend Amy Winehouse, velikoj pevačici koja je ostala poznata po svom kontraalt vokalu i probranoj mešavini muzičkih žanrova koje je koristila u svojim pesmama, od ritma i bluza do soula i džeza. Bend je nastao krajem 2015. godine u Beogradu i čine ga sedam vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati. Na mestu vokala je sjajna Nevena Filipović, a tu su i Andrej Martinović – klavijature, Novak Savić – bas gitara, Radivoje Bojanovski – gitara, Gafor Ćirić – bubnjevi, Duško Trnavac – saksofon i Mladen Lukić –trombon. Svi oni okupili su se oko ideje i ljubavi prema pesmama koje je Amy ostavila iza sebe.
Nakon Beovizije javljali su se mnogi usponi i padovi, a nedugo potom, i prvi album. „WTF is Gruvlend?“ izašao je 2010. godine i imao je dosta uspeha. Ovom albumu pripada i najpoznatija pesma Zemlje gruva, „Najlepše želje“, kao i numere „Da li bi ti“, „Kako bilo“ i druge.
Muzički sastav Amy's House nastupao je na festivalskim i najzvučnijim klupskim binama Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Slovenije, Hrvatske. Dobio je i angažman za zatvaranje velikog tribute Festivala Lokeren Belgium, Fonnefesten 2018. Sve to su postigli upravo zahvaljujući jedinstvenom zvučno-vizuelnom spektaklu koji svaki put stvaraju na bini. Uz to, kada budete čuli Nevenin glas i videli njene pokrete i izgled koji su izuzetno bliski Ejminim, proći će vas žmarci!