Šansa koju tražiš

Kada se upustimo u nešto, logično je da težimo ka tome da nam to nešto i uspe. Privatan biznis? Muzička, ili sportska karijera? Ili prosto, dijeta?
Koraci od ideje do realizacije nailaze na jednu prepreku, kod koje ne padaju samo slabi, padnu i oni koji nemaju stepenik da preskoče tu barijeru. Stepenik o kom govorim, a koji pravi razliku izmedju ostvarenja i rušenja sna, zove se šansa.
Talenat zatvoren u četiri zida postaje isto što i prazna soba, ako ne ispliva kroz neki kanal.
PozitivNI festival nastao je sa idejom da stvori platformu za prikaz, kako muzičkih, tako i talenata iz raznih oblasti umetnosti. Godinama unazad pružamo mogućnost različitim bendovima da nastupe pred niškom publikom kao i raznim stvaraocima da izlože svoje umetnine, u kojima će uživati svi pozitivci, mališani, školarci, starije Nišlije i mnogi drugi.
Ideja je pružiti priliku, otvoriti vrata. Neko će znati da ceni, a svakako će mnogi u tome uživati. Ali, kada pričamo o šansama, ne moraju to biti samo poslovne prilike.
Pružimo ih jedni drugima.
Kada ste poslednji put pitali svoje ukućane šta im smeta kod Vas i šta bi voleli da popravite? Kada ste poslednji put pozvali prijatelja, samo da ga pitate kako je? Prilike se stvaraju i mimo našeg uticaja, ali nekada smo baš mi jedini koji mogu pružiti tu šansu drugima, a i sebi, za lepši odnos, bolju komunikaciju i više razumevanja.

Jednostavno, stvori šansu koju tražiš.

#PozitivNI2019 #harmonyandunderstanding

Posted in PozitivNI.